Velkommen til JGI

Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening
 
JGI-SWIM 
  

JGI-Swim har godt 1.100 medlemmer. Vi holder til i Jyllinge Svømmehal vi har et 25 m bassin samt et 12 m varmtvandsbassin til rådighed til undervisningen.

Det er klubbens erklærede mål at udvikle svømmetilbud, så der til enhver tid er tidssvarende tilbud, der henvender sig til svømmere i alle aldre og på alle niveauer.

På eliteplan er det klubbens mål, at tilbyde de bedst mulige træningsforhold til alle former for konkurrence- og elitesvømning og vandsport.

Svømmeklubben er medlem af Dansk Svømmeunion (SVØM), Danmarks Idrætsforbund (DIF), Dansk Handicap Idræts-Forbund/Parasport Danmark (DHIF), Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI) samt Roskilde Idræts Union (RIU).

Svømmeklubben har en ansat svømmeskoleleder til varetagelse af den daglige ledelse samt et underviserteam på ca. 50 undervisere, der alle er uddannet instruktør/træner, hjælpeinstruktør eller er på vej til at blive det.

Sammen med Svømmeklubben Laksen i Ølstykke og SLSK Slangerup dannede JGI-Swim i 2002 startfællesskabet A6-Swim til at varetage konkurrencesvømningen i de tre klubber. Formålet med startfællesskabet er, at skabe optimale fysiske og sociale rammer for konkurrencesvømmerne i de tre klubber og samtidig skabe en konkurrenceafdeling, der kan blande sig i toppen af dansk svømning.

Startfællesskabet udgør en overbygning til de 3 moderklubber, og beskæftiger sig udelukkende med konkurrencesvømning opdelt på startfællesskabets 4 konkurrencehold.

Således foregår alt konkurrencesvømning i A6 ved samtræning, mens al svømmeskoleundervisning ligger i moderklubberne.

Læs mere om JGI-Swim her 

https://jgi-swim.dk/


Vandpolo: 
Vandpolo er som håndbold i vandet - et mål i begge ender, bolden flyder på vandet, og må ikke trykkes under. Der spilles 4 perioder med effektiv spilletid - simplere regler i de små rækker. Vandpolo er en sjov og fysisk krævende sport, hvor man bruger hele kroppen. 


Læs mere om JGI-Swim vandpolo her og se vores video 

https://jgi-swim.dk/vandpolo-3/ 


 

Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Samarbejdspartnere


Jyllinge Hallerne 

https://jyllingehallerne.dk/
 
Caféen i Jyllinge-hallerne

Kontakt:
tlf. 28110323

 
Kalender
Besøg vores side
JGI Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening | Planetvej 35 | 4040 Jyllinge | Tlf.: 51904679 | CVR-nr. 27462510