Velkommen til JGI

Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening
 

Jiu-Jitsu


 

HVAD ER JIU-JITSU

 

Jiu-Jitsu handler om selvforsvar, og er opbygget ud fra den filosofi at system og teknikker skal tilpasses til den enkelte person.

Træningen kan variere meget. Generelt trænes der selvforsvar i alle afstande: kamp på afstand, stående med greb i modstanderen og gulvkamp.

Jiu-Jitsu benytter sig af en karate-del og en Judo-del, men beskæftiger sig ikke nævneværdigt med bevægelseslæren fra aikido.

Der arbejdes ikke med basis teknikker i så stor stil som Ju-Jutsu, og den enkelte person træner de teknikker der ligger naturligt og som har en udslagsgivende effekt ved anvendelse.

Konkurrencedelen er helt tilsvarende Ju-Jutsu. Konkurrencemæssigt taler vi i Danmark nemlig om Ju-Jitsu, hvor der dystes i “Duo Games” og “Fighting”. Pensumet i Jiu-Jitsu er ikke fastlagt på samme måde som Ju-Jutsu og Judo, hvor man som udgangspunk altid skal kunne demonstrere fastlagte teknikker.

I Jiu-Jitsu kunne en del af en graduering være, at vise fire (vilkårlige) angreb til hovedet, hvor det i Judo og Ju-Jutsu kunne være, at vise teknik #1, teknik #2 og teknik #3.

Facts: kast, holdegreb, låse, undvigelser, slag, spark og parader.

Vil du hører mere om Jiu-Jitsu så kontakt: 

Nicolai Brenøe
Tlf.: 26 82 38 10
E-mail: 
nbrenoe@webspeed.dk


Du kan også læse mere her 

https://jgi-kampsport.dk/

 


 
Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Samarbejdspartnere


Jyllinge Hallerne 

https://jyllingehallerne.dk/
 
Caféen i Jyllinge-hallerne

Kontakt:
tlf. 28110323

 
Kalender
Besøg vores side
JGI Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening | Planetvej 35 | 4040 Jyllinge | Tlf.: 51904679 | CVR-nr. 27462510