Velkommen til JGI

Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening
 

Jiu-Jitsu


Vil du lære Jiu-Jitsu?

Jiu-Jitsu er en traditionel japansk kampsport og selvforsvarssystem med rødder i gamle kampkunstformer. Ordet "Jiu-Jitsu" betyder "blid kunst" eller "blid teknik" på japansk, og det handler om at bruge modstanderens kraft og bevægelse imod dem.

I Jiu-Jitsu fokuserer vi på kropspositionering, kasteteknikker, låseteknikker og nedtagninger for at kontrollere og overvinde en modstander. Vi sigter mod at bruge mindre fysisk styrke og mere teknik og præcision for at opnå en fordel i kampen.

Men Jiu-Jitsu er ikke kun om kamp - det er også en disciplin, der fremmer personlig udvikling, selvkontrol og respekt for modstanderen.

 

Vil du og dine børn udforske en fascinerende japansk kampsport og samtidig lære selvforsvarsteknikker? Eller er du en voksen på udkig efter en spændende og udfordrende aktivitet?

Så er vores Jiu-Jitsu-hold lige noget for dig! 

Børnehold (8-14 år): Her lærer børnene ikke kun Jiu-Jitsu teknikker, men også værdier som respekt, disciplin og selvkontrol. Det er den perfekte måde at udvikle deres selvtillid og styrke, samtidig med at de har det sjovt og lærer at arbejde sammen som et team. 

Voksenhold (15-99 år): Uanset om du er nybegynder eller har erfaring med andre kampsportsgrene, vil vores voksenhold udfordre dig og hjælpe dig med at forbedre din kropsholdning, koordination og styrke. Det er en fantastisk måde at holde sig i form, samtidig med at du lærer effektive selvforsvarsteknikker🥋

Tilmeld dig nu og vær med til vores spændende træninger! Vi tilbyder gratis prøvetimer, så du kan se, om Jiu-Jitsu er noget for dig. 

Sted: Jyllingehallerne (Kælderen)
Tid: Tirsdag kl. 17-18.30 Børnehold og Tirsdag kl. 18.30-20.30 Voksenhold.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på måtten! 


For mere information, besøg vores hjemmeside www.jgi-kamsport.dk eller kontakt:

Træner Nicolai Brenøe
Tlf.: 26 82 38 10
E-mail: nbrenoe@webspeed.dk

 

 

 
 


 
Bliv medlem
Info tekst
Bliv medlem

Samarbejdspartnere


Jyllinge Hallerne 

https://jyllingehallerne.dk/
 
Caféen i Jyllinge-hallerne

Kontakt:
tlf. 28110323

 
Kalender
Besøg vores side
JGI Jyllinge Gundsømagle Idrætsforening | Planetvej 35 | 4040 Jyllinge | Tlf.: 51904679 | CVR-nr. 27462510