Vi spiller basket hver onsdag kl. 18-20 på Baunehøjskolen.

Tilmelding klik
her

Martin Holst medlem af JGI-Basket skriver
Jeg har gået til basket i otte-ni måneder, Og jeg har aldrig før
prøvet en sjovere sport. For hver gang der er træning glæder jeg mig.
Men man skal heller ikke tror det er bare for sjov. For vi alle træner
hårdt så vi kan blive bedre:-)

Basketball er en vildt fed sport der har været mange sjove trænings dage der var fx den dag hvor vi kom og så varmede vi op som vi altid gør men bagefter skulle vi lave en øvelse hvor vi skulle drible om nogle kegle og så smide os ned på en madras på en bestemt måde vi gjorde for at lærer at lade rigtigt hvis man falder.

Skrevet af Jonas
JGI | Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening, Planetvej 35, 4040 Jyllinge | Tlf.: 51 90 46 79 | e-mail: kontor.jgi@sport.dk